Alltså, jag är verkligen super dålig på att skriva inlägg i min blogg. Helt sjukt.
I vilket fall som helst är det klart med papprena från försäkringskassan, nu väntar jag bara på att få svar från dom och sen är jag sjukskriven på riktigt. Det känns bra.

Vi har spelat in en del i veckan. Vår egenskrivna musik med bandet. Det blev väldigt bra!! jag är super nöjd. Förhoppningsvis hinner vi spela in tre låtar till och sen har vi en demo som vi kommer sälja när vi är ute och spelar i sommar. Om jag orkar.

Det går så himla upp och ner. Ena dagen har jag super mycket energi och andra dagen ingen alls. Men snart så. Jag ser ljuset i tunneln.

Mitt knä känns mycket bättre nu förresten, super skönt. Och ikväll ska jag till och med laga god mat och se film. Woaow.

Puss på er.
Jag är ganska dålig på det här med blogg, men det får komma ett litet långt inlägg då och då. 
Nu har det varit ganska full fart i det sista. Jag har varit hos sjukgymnasten, kuratorn och arbetsterapeuten. Hos arbetsterapeuten fick jag massa "roliga" saker för att jag ska belasta kroppen på rätt sätt. Vi får se hur bra det hjälper mig. 
 
Jag tror jag har bestämt mig för att inte åka till Trondheim i höst, och satsa på det nästa år istället, för att kunna fokusera på att må bra igår. Jag tror det är en bra grej. 
 
Idag har jag och Erik sovit ut, och sen har jag städat hela lägenheten. ( Det behövdes) men nu känner jag att min rygg säger hej, så jag måste ta mig ett bad. Det är det bästa för min kropp. :)
Solen har tittat fram idag också. Vilket är sjukt skönt. Vi satt ute på altanen och solade i någon timme förut, himla härligt. 
 
I veckan ska vi spela in våra egenskrivna jazzlåtar i studion, och så övar vi till sommaren. Det är skit kul. Vi ska också spela på balen med EpicCover, så vi har övat in lite nya låtar, och det kommer nog bli svinkul!! Jag är lite nervös bara för att jag ska göra illa mig igen. Jag vill inte behöva vara rädd för att stå på scenen, men det är jag just nu och det suuuuuger. 
 
Jag har börjat fått mer och mer panikångest i det sista. Jag vet inte riktigt vad det kommer av, men det kan komma mitt på dagen också. Nu när jag sitter och skriver tillexempel känner jag att jag inte riktigt har kontroll på mig själv, och att jag måste andas för att inte springa iväg i paniktankar. Ursch vad jobbigt det är. 
 
Jag vet ju att det inte är någon fara, men ändå så får jag sån ångest. 
 
 
Jaja, nu ska jag ta mig ett bad och sen åker jag in till Erik. 
 
Puss och hej, Lever Pastej .